(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Over ons

Wijn-moment | Over ons

In februari 2011 zijn Dyon Metselaar en Arnoud van Klink samen aan Wijn-moment begonnen om de wijnwereld wakker te schudden en wijn bereikbaar te maken voor beginnend wijn-liefhebbers. Informatie die wij misten tijdens onze ontdekkingstocht naar wijn laten wij nu naar voren komen in onze webshop.

De eerste grote veranderingen kwamen in juli 2012. Onze webshop kreeg een flinke onderhoudsbeurt en ons assortiment ging flink op de schop.

Maart 2013 kregen wij onze eerste aanvragen binnen voor wijnproeverijen en langzaam rolden wij in de wereld van de catering. De voorraad aan wijnglazen groeide gestaag en onze werkzaamheden werden steeds diverser.

Augustus 2014 heeft Dyon Metselaar Wijn-moment verlaten en heeft Noam Chamla zijn functie als webspecialist overgenomen. Noam is in 2011 tijdens onze opstart ook al betrokken geweest met het ontwikkelen van de website en hij kan nu zelf als onderdeel van Wijn-moment door blijven sleutelen richting de toekomst.

Eindelijk ging in mei 2015 onze nieuwe (responsive) website online en vernieuwden wij nogmaals flink het assortiment. Ook is dit voor ons het moment om extra betaalmethodes toe te voegen en over te stappen op andere verzenddozen en zelfs een nieuwe verzendpartner. Met PostNL als partner kunnen wij er nu nog zekerder van zijn; vandaag besteld, morgen in huis!

In februari 2016 vierde Wijn-moment.nl haar 5-jarige jubileum en gingen wij verder vooruit kijken. Wij zijn ons gaan differentiëren richting de zakelijke markt en de website die dat ging invullen is in april 2016 online gegaan. De catering is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel en inmiddels beschikken wij over voldoende statafels, wijnglazen en benodigheden om zonder moeite met onze biertap, wijnbar of gin&tonic bar een volledig evenement te verzorgen.

Laat ons u helpen om een paar geweldige Wijn-momenten te ervaren!

Wijnmoment_overons


Arnoud van Klink

Ondernemer | Contentmanager

Arnoud van Klink

In 2011 heb ik de opleiding Hospitality Management afgerond op Business School Notenboom te Hilversum en ben ik begonnen met online ondernemen. Na een periode in het buitenland ben ik parttime gestart met een uitdaging binnen de hotelketen Park Plaza en na een geweldige tijd bij St(r)andplaats Nederzandt ben ik momenteel werkzaam voor Accor Hotels.

Mijn passies liggen bij lekker eten, ontdekken, reizen en wijn. Passies die ik afgelopen jaren goed kon combineren met werkperiodes in onder andere Noorwegen, Spanje en Oostenrijk. Naast de het creëren van content op Wijn-moment en onze
andere websites geniet ik van het 'sparren' met mijn gesprekspartner en de grenzen op zoeken van gastvrijheid en efficiëntie.

Wijn is persoonlijk en ik ben van mening dat met een beetje basiskennis iedereen moet kunnen genieten van prachtige wijnen! 

 linked in button  E. a.vanklink@wijn-moment.nl

Noam Chamla

Noam Chamla

Ondernemer | Webspecialist

Nadat ik in 2011 mijn opleiding Multimedia Technologie heb afgerond op het ROC Leiden ben ik begonnen als internetspecialist bij Gillz in Alphen a/d Rijn. Daarnaast kan ik mijn passie voor webdevelopment gebruiken om mezelf uit te dagen binnen Wijn-moment.

De vrijheid die ik heb binnen Wijn-moment om mijn technische kennis toe te passen en hiermee de klantvriendelijkheid te optimaliseren maakt het voor mij interessant om Wijn-moment, maar ook zeker mijzelf verder te ontwikkelen. En na het werk? Heerlijk een stuk fietsen door de polder en tussen de meren door! Lekker buiten de stress eruit trappen en de volgende werkdag vol frisse moed beginnen. In de weekenden onderneem ik activiteiten met vrienden en sluit ik de week af met een lekkere borrel, als het even kan neem ik wat langer vrij en trek ik erop uit om te reizen & nieuwe landen te ontdekken.

Ziet u voor mij nog een uitdaging om onze website nog gebruiksvriendelijker te maken? Daag mij uit!

linked in button  E. n.chamla@wijn-moment.nl